صفحه نخست | ضرورت احياء زيست بوم هاي عشايري

ضرورت احياء زيست بوم هاي عشايري

به گزارش بالاگریوه مسئول شركت نگارنصر لرستان زیست بوم را مکانی دارای مرتع جنگلی، چراگاه، مختصرزمین کشاورزی وباغداری که وجود آب در آن اهمیت حیاتی دارد ذکر کرد.

علي مینایی نخبه بسیجی و مسئول شرکت نگارنصر لرستان زیست بوم را مکانی دارای مرتع جنگلی، چراگاه، مختصر زمین کشاورزی و باغداری که وجود آب در آن اهمیت حیاتی دارد دانست.

وی درگفتگوبا خبرنگاربسيج عشايرازلرستان با اشاره به اینکه،واقعه خشکسالی وکم آبی، ارزش زندگی و اکوسیستم را به خطر انداخته و به یک مشکل اساسی تبدیل شده است، افزود: جا دارد مسئولین به فکر احیاء زیست بوم های عشایری و مهم تر از آن احیاء اکوسیستم در مناطق کوهستانی باشند.

این نخبه بسیجی در مورد چگونگی احیاء زیست بوم های عشایری اظهار داشت :به نظر می رسد میزان بارندگی در استان لرستان در فصل بارش مناسب است لكن بدلیل شیب بالا و ارتفاع زیاد علاوه برسیلاب، آبهای روان از استان خارج می شوند که بهترین روش ایجاد سیل بندها و سدهای خاکی در مسیر روان آبها بخصوص در زیست بومهای عشایری می باشد که در سنوات گذشته گرچه بطور محدود انجام شده اما بسیار موثربوده است.

وی مزایای احیاء زیست بوم عشایر را موارد ذیل بیان نمود:

1-افزایش تولید،اشتغال زایی،کاهش نرخ بیکاری و ازنظرساختاری آب،ایجاد برکه آب در زیست بوم عشایر فرصت مناسبی ایجاد می نماید.

2-مانع مهاجرت روستائیان و عشایربه شهرمی شودورونق دامپروری رابه دنبال دارد.

3-افزایش امنیت پایداردرآمایش سرزمینی می شود.

4-حفظ محیط زیست و تقویت گردشگری و رونق صنایع دستی باوجود مواداولیه دراختیارعشایر.

5-همکاری درمبارزه با آفات (زوال بلوط) امکان پذیرخواهدشد

30-11-1392, 16:15
بازگشت