صفحه نخست | مصرف ماهي خطرسرطان را كاهش مي دهد

مصرف ماهي خطرسرطان را كاهش مي دهد

به گزارش بالاگریوه نتایج بررسی های جدیدنشان می دهد،مصرف ماهی به ویژه سالمون هفته ای ۲بار، از بدن در برابرسرطان پوست محافظت می کند.

براساس این گزارش اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی چرب از جمله ساردین و قزل آلا، سلول های بدخیم تومورهای پوست را از بین می برد درحالی که سلول های سالم دست نخورده باقی می ماند.

 این آزمایش نشان می دهد، اسیدهای چرب امگا۳ مرگ سلول را متوقف می کند. بنابراین محققان مصرف ماهی چرب را حداقل ۲بار در هفته توصیه می کنند.

هر یک پرس ماهی باید معادل ۱۴۰گرم باشد. اسیدچرب تک اشباع نشده امگا۳ به میزان زیاد در بدن تولید نمی شود، بنابراین باید از طریق مصرف مواد غذایی تأمین شود. 

   سلامت نيوز

 

 

5-07-1392, 12:40
بازگشت